Formule 1 Simulator huren

Verhuur vanaf 695 € netto per dag = SPECIAL PRICE 2019 geldig! Plus. optionele levering en ondersteuning, etc. Uw F1 experts met topprijzen en premium simulatoren.

Formule 1 Simulator huren
F1 simulator, meer foto's hieronder, incl. Boekingsformulier.
Formule 1 simulator huren
N. & S. Heidfeld

 

 

Liefde F1 Simulator Klanten,

als u op zoek bent naar een Formule 1 simulator te huur / Race Simulator / Formule E zult u het hier vinden. Formule 1-simulatoren zijn een eyecatcher op elke corporate event, autodealer of een tentoonstelling. Er kan worden ingesteld verschillende circuits formule 1 bijv. Nürburgring, Hockenheimring, Monaco, Monza en Spa etc.! Er is de mogelijkheid om verschillende wedstrijden te dragen, bijvoorbeeld, Racing op tijd, of er is ook een klassieke race-modus. De simulator kan ook worden vastgelijmd aan bedrijfslogo je van ons. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren, onderaan de pagina om de juiste onderzoek en boekingsformulier vinden. De Formule 1-simulator rijervaring die je niet snel zult vergeten. Voor meer event modules op deze pagina onderaan. Als de formule 1 Simulator Outdoor gebruikt worden, zullen we een kleine tent te brengen. Voel de race sfeer, schoon te maken met alleen de Formule 1 simulator huur. Het voertuig vele originele race-onderdelen uit de autosport zijn geïnstalleerd. Een band verandering simulator is voor Formule 1 is gehuurd. Heeft u nog vragen? 24h Mo-So Tel: +49221355338410 u kunt ook gebruik maken van onze gratis terugbelservice. Hier alleen kunt u Nick Heidfeld en of Sven Heidfeld reserveren!

 

 

Formule 1 Simulator huren
Formule 1 huren

Formule 1 simulator huren huurkosten, de beste prijzen!

De laatste race-evenementen van deze aard hebben ongeveer kosten tussen de 695 € en 1595 € netto per dag en simulator incl. Huur van voertuigen, vervoer, kosten, routebeschrijvingen en personeel. De huidige SONDERPREIS zijn als u boekt alleen geldig voor binnen deze maand, de datum gebeurtenis kunnen ze nog steeds alleen plaatsvinden in de komende twee jaar! Overigens hebben we niet verhuren goedkoop raceauto houten kisten, maar kwaliteit. En onze prijzen zijn zo goed en eerlijk dat we niet "verbergen" u moet, maar de lijst hier direct transparant, of andere opties te zien en aanbiedingen in de onderstaande online formulier. U kunt de Formule 1 replica huurauto gebruiken zonder een monitor en software etc., dan als alleen als een spektakel auto. Dus gebruik aanvraag en boekingsformulier online die zo nauwkeurig is en Comprehensive en andere extra's door de manier waarop geen ander bedrijf! We zijn echte Formule 1-professionals, onze CEO is Sven Heidfeld; éx racer en tv SKY-commentator en broer van voormalig Formule 1-coureur Nick Heidfeld. Boek direct vanuit heel Europa een Formule 1-race-simulator experts met topprijzen en meer dan 100 referenties! U kunt een echte Formule 1 experts huren en niet voor andere internetsites "general store".

 

Betaalbaar alternatief:

  • Mini F1 of DTM-simulatoren huren, vanaf 395 € netto hier!

 

 

 

Voorbeeld foto met Formule 1 Simulators:

In het algemeen kunnen we bieden zelfs verschillende auto's in verschillende kleuren, bijvoorbeeld, in deze primaire kleuren: rood, wit, zilver en blauw, etc.! Racing simulator in super kwaliteit en originaliteit.

Formule 1 Simulator huren
Formule 1 Simulator huren / Racesimulator
Formule 1 Simulator huren
Huren Formule 1
F1 Simulator huren
Racesimulator huren

Mobiele Kartbaan, Mini Karten op Locatie, van 4.500 €

 

 

 

 

Klanten Adviezen:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top service (Heiko S.)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Simulatoren sensatie (Carmen P.)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vriendelijk personeel (Klaus B.)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Prijs prestatieverhouding (Anton Z.)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vriendschappelijk (Dr. Stefan B.)

 

Feiten over de simulatoren:

Formule 1 simulator rit en huur, info

Benodigde ruimte: Minimum ongeveer 3,5 x 5,5 meter

Benodigd stroomverbruik: 2 outlet 230V/ 16A

Bouw en mijnbouw: ongeveer 1 uur

Event tijd: 8 uur per dag

Branding: tevreden klanten stickers kunnen op de simulatoren worden geplaatst

Mogelijke diensten: transport, montage en demontage, toezicht, enz. Voor meer informatie zie onderstaande aanvraagformulier

Andere: deuropening breedte 195 cm, met laadklep een maat van 195 x 4,2m vereist

 

Meer Motorsport Evenement Modules lenen:

Podium

Presentator

Cups

Medailles

Certificaat

Kleine tent

Mobiele karrenspoor

Mobiele quadspoor

Mini simulatoren

Of meer te zien aan de onderkant van deze pagina.

 

 

 

 

↓↓ F1 SIMULATOR AANVRAAG EN BOEKINGSFORMULIER ↓↓

De vorm is vrij uitgebreid, maar de enige manier kunnen we ook het plannen van uw evenement perfect en onvergetelijk :-)

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.

Opmerking: de velden gemarkeerd met een * in te vullen.

 

 

 

NEW, Mobile Mini drift elektrische auto race track, vanaf 4.500 €!

Nederland

Nederland, Amsterdam, Venlo, Zwolle, Amersfoort, Leiden, Emmen, Nijmegen, Assen, Dordrecht, Haarlem, Meppel, Hengelo, Breda, Den Haag, Utrecht, Apeldoorn, Zandvoort, Rotterdam, Tilburg, motorsport evenementen. Meer informatie over Formule 1, Formula 1 simulator Duitsland 

Racesimulator huren:

Alternative Motorsports Event Modules huren:

YouTube Formule 1 Simulator Video: